test

Wolfslaar Restaurant* in Breda (Brabant)
Sinds 2005 elk jaar bekroond met een Michelinster.

Op 1 april 2000 ging de pan van Meesterkok Maarten Camps op het vuur en opende Restaurant Wolfslaar voor het eerst haar deuren. Sinds 2005 heeft Restaurant Wolfslaar jaarlijks haar Michelinster weten te behouden.
Constante kwaliteit staat bij de keuken van Maarten Camps voorop. Alle gerechten worden samengesteld uit en kruiden uit eigen tuin. duurzame en biologische ingrediënten. Denk hierbij aan vis en vlees van eerlijke vangst,
streekgebonden seizoens-producten, groente en fruit.

Onderdeel van Landgoed Wolfslaar

De geschiedenis van Landgoed Wolfslaar voert ver terug. In de oostgevel van het landhuis vinden we een steen die het jaartal 1694 vermeldt, maar vele, vele decennia eerder rond 1511 wordt in de archieven al melding gemaakt van een ‘boerenhoeve, compleet met weilanden, akkers, een moestuin en een grote boomgaard’. In de loop der tijd is deze boerenhoeve minstens vijf keer vernietigd en weer opgebouwd. In 1862 gaf de toenmalige eigenares, barones Charlotte Storm-Cuypers, opdracht tot de bouw van het statige, stijlvolle landhuis en koetshuis zoals wij deze tegenwoordig kennen. Haar erfgenamen verkochten het geheel in 1905. Tussen 1905 en 1947 werd Landgoed Wolfslaar door verschillende families bewoond, totdat het in 1955 werd verkocht aan de gemeente Breda. 

Ga naar de website

Foto restaurant

Leef mee in een harmonie van smaak en spijs

Restaurant Wolfslaar schenkt een aantal wijnen van biologische en biodynamische verbouwde druivensoorten, serveert eerlijk verhandelde koffie en EARTH water. Zo dragen wij bij aan het welzijn in de wereld en kunnen we u later proeven van het ongerepte uit de natuur. Leef mee in een harmonie van smaak en spijs, met oogmerk voor welzijn van natuur, mens en dier.

 FRK4336

RESTAURANT WOLFSLAAR BREDA

Restaurant Wolfslaar in Breda (Brabant) is sinds 2005 elk jaar bekroond met een Michelinster. Volgens onafhankelijke review sites behoren wij tot de 10 beste restaurants van Noord Brabant en bij de 80 beste restaurants van Nederland. Jaarlijks bezoeken ruim 20.000 gasten ons sterrestaurant in Noord-Brabant aan de rand van Breda, gelegen op een stijlvol, bosrijk landgoed.

DSC03906

About the location

  • gevestigd in een oud, voormalig koetshuis;
  • gelegen in de weelderige, ongerepte natuur;
  • een heerlijk terras voor de lunch of het diner;
  • op 3 kilometer vanaf het centrum van Breda;
  • 10 minuten rijden van de A16, A27 en A58;
  • groot parkeerterrein met ruim 200 plaatsen;
  • gratis parkeren en gratis elektrisch opladen.
 FRK4351

Impressies