Wolfslaar, het sterren-restaurant van Breda 

Bij fine dining Restaurant Wolfslaar* genieten gasten al sinds 2000 van de sublieme lunches en diners van Meesterkok Maarten Camps. Zijn liefde en toewijding aan het vak werd in 2005 bekroond met een Michelinster. Een prestatie die hij met zijn team sindsdien jaarlijks hooghoudt.  

Voor zijn gerechten gebruikt hij voornamelijk lokale ingrediënten. Maarten kookt met de seizoenen mee en trekt er met het team op uit om kruiden, bloemetjes en paddenstoelen te plukken op het landgoed. Bezoek het restaurant en ervaar onze keuken van onberispelijke kwaliteit. Altijd verrassend. Een feest voor de zintuigen.  

U bent uiteraard welkom bij ons voor lunch en diner. Wist u dat u ook voor een drankje met finger food plaats kunt nemen op ons terras? 

Wolfslaar OverOns idyllisch 001
Wolfslaar OverOns idyllisch 002
Wolfslaar OverOns idyllisch 003
Wolfslaar OverOns idyllisch 004
Wolfslaar OverOns idyllisch 005
Wolfslaar OverOns idyllisch 006

Idyllisch gelegen op Landgoed Wolfslaar 

Michelinrestaurant Wolfslaar is gelegen op het idyllische Landgoed Wolfslaar. Komt u bij ons lunchen of dineren, geniet dan ook van een sfeervolle wandeling over dit bosrijke landgoed met rijke geschiedenis. De archieven maken al melding van een ‘boerenhoeve, compleet met weilanden, akkers, een moestuin en een grote boomgaard’ rond 1511. In 1862 gaf barones Charlotte Storm-Cuypers, opdracht tot de bouw van het statige, stijlvolle landhuis en koetshuis. Het huidige restaurant is nog steeds in dit koetshuis te vinden.  

Ga naar de website

Wolfslaar 12okt23 11
Wolfslaar 12okt23 74
Wolfslaar 12okt23 28
Wolfslaar 12okt23 90

Wijnen uit onze historische wijnkelder 

Uw lunch of diner bij sterrenrestaurant Wolfslaar* maken we compleet met verfijnde en elegante wijnen. De prachtige smaakcombinaties brengen uw culinaire ervaring naar een nog hoger niveau. Onze sommelier Rick van den Broek is hierbij uw adviseur. Vakkundig kiest hij, op basis van het gerecht en uw wensen, voor wijnen die complementerend of juist contrasterend zijn in smaak.  

Wolfslaar OverOns GroteEer 001
Wolfslaar 12okt23 110
Wolfslaar 12okt23 82 websize
Studio 1412 Wolfslaar 191023 89 websize

Een grote eer: Wolfslaar behoort volgens reviewsites tot de beste restaurants 

Restaurant Wolfslaar* is het enige restaurant in Breda dat bekroond is met een Michelinster. Daarnaast behoren we volgens onafhankelijke reviewsites tot de 10 beste restaurants van Noord-Brabant en tot de 80 beste restaurants van Nederland. We zijn vereerd dat niet alleen Michelin, maar ook onze gasten ons zo waarderen. 

Wolfslaar OverOns Locatie 001
Wolfslaar OverOns Locatie 002
Wolfslaar OverOns Locatie 003
Wolfslaar OverOns Locatie 004
Wolfslaar OverOns Locatie 005
Wolfslaar OverOns Locatie 006

Over de locatie

Op 3 kilometer van het centrum van Breda vindt u Restaurant Wolfslaar*. Gelegen in de natuur van het  bosrijke Landgoed Wolfslaar. Een sfeervolle locatie waar u in de zomer ook kunt lunchen, dineren of genieten van een drankje op ons terras.  

  • 10 minuten rijden vanaf de snelweg 
  • groot parkeerterrein met ruim 200 plaatsen 
  • kosteloos parkeren en elektrisch laden